Iniciem el tercer trimestre

tornada de Pasqua Després d’uns bons dies de descans, família, natura, tradicions, litúrgia, i encara amb el bon gust de la Mona de Pasqua, ens endinsem a l’últim tram del curs. Iniciem el tercer trimestre! Un trimestre de consolidació, d’evidència d’aprenentatge, d’avenços i creixement en el nostre Parvulari, ple de felicitat, curiositat i gaudi.

Ara el dia es fa més llarg, la primavera ens porta temperatures més suaus, molta llum i moltes granes de disfrutar-la als nostres espais exteriors. Serà important doncs, que cada matí, vinguem tots amb la crema protectora aplicada a la cara.

Tot plegat ens dóna energia i entusiasme per viure, minut a minut i intensament, cada experiència nova i motivadora que produïm al Parvulari.

La primera parada d’aquest trimestre serà l’inici del segon Ubuntu. En aquest moment ens submergirem al món de l’aigua amb el projecte Splash!.

En aquesta mateixa setmana també viurem el dia de la Festa Major. Un dia excel·lent,  on el cor del nostre col·legi batega més fort que mai. Un dia que vivim tota la comunitat educativa junta amb un gran objectiu: la solidaritat, un dels més grans distintius nostres.

Arribarà també, com cada any, Sant Jordi i ho celebrarem amb molta lectura, llibres, teatre i escenificacions. Serà una festa celebrada conjuntament amb Primària.

Amb el mes de maig arrancarà també la preparació del Festival de final de curs. Una preparació que demana molt temps i bona organització per a que tot quedi com ens agrada. Que sigui una festa familiar, on compartim amb vosaltres la satisfacció d’un curs ben treballat, ben disfrutat i aprofitat. També, durant aquest mes, sortirem d’excursió a celebrar el final dels nostres moments Ubuntu d’aquest curs.

Arribaran també les colònies dels alumnes de P5. Quina emoció!, les nostres primeres colònies del col·legi! Seran dos dies fantàstics i una nit plena d’alegria, jocs, complicitat, convivència i forts vincles. Unes colònies que farem en anglès! evidenciant els nostres grans avenços en aquesta llengua.

Al Parvulari acabarem el curs fent una festa interna. Acomiadarem als nostres amics de P5. Els fillols de P3 i P4 els hi prepararem una jornada per a dir adeu. Més endavant ens tornarem a trobar tots junts a Primària i seguirem compartint plegats els aprenentatges, les experiències, i el nostre dia a dia al col·legi.

Com veieu, serà un trimestre ple d’emocions, sentiment i la constatació de que ens fem grans.

Ha passat un trosset més de la nostra vida viscuda amb els qui més estimem, mentre ens obrim al món i aprenem i ens desenvolupem en ell cada dia. Estem creixent, i ho fem junts!

Bon trimestre a tothom!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s