P3 a l’Auditori

públic d'esquenesEls nens i nenes de P3 hem anat a l’Auditori. Era la primera vegada que anàvem a un lloc tan important i ens hem sentit com persones molt grans. Només entrar, hem pogut observar tot l’ambient d’un gran pati de butaques, l’escenari i la resta del públic. Ens hem adonat que allà es parla molt fluixet…

Al cap d’una estona han aparegut a escena els protagonistes del concert “Planeta Clarinet”. Eren quatre músics que ens han fet gaudir de moments màgics amb una posada en escena que combina moviment, llums, projeccions i objectes per ajudar-nos a mantenir l’interès i el nivell d’escolta durant tot el concert.

Aquests intèrprets són els Barcelona Clarinet Players, un quartet de clarinets que aposta per la innovació, la fusió, la interdisciplinarietat i el compromís pedagògic. El repertori és molt divers, tant en gènere i estil com en procedència i història. Hem reconegut algunes melodies que ens resultaven familiars i hem pogut cantar al so de la música “Cuca de llum” i “Cargol treu banya”.

sortint

Ha estat per nosaltres una experiència molt enriquidora, ens ho hem passat molt bé. Després a la classe hem comentat tot el que hem vist i hem valorat el que més ens ha agradat. Al final, tots estàvem d’acord en una cosa: ens encantaria repetir l’experiència!

                  P3A   P3B

P3C   P3D

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s