Can you help us, please?

where is Sagrada FamíliaAquest matí a P5 hem viscut una experiència sorprenent: unes turistes despistades, s’havien perdut i ens han demanat ajuda.

Al principi ha estat una mica desconcertant, doncs se les veia realment desorientades. Sostenien el gran mapa de Barcelona i no deixaven de parlar en anglès preguntant on és la Sagrada Família.

Nosaltres les observàvem sorpresos, però de seguida ens hem decidit a ajudar-les.

Ens han explicat que és la primera vegada que viatgen. No havien estat mai a Barcelona i no saben parlar ni català, ni castellà. Sembla que no entenien bé el mapa i ens han demanat consell. Volen que els expliquem quins monuments, edificis, parcs o llocs d’interès de la ciutat aconsellem visitar. Total: que gairebé ens han demanat que féssim de guies de Barcelona.

Així doncs, ens hem posat mans a l’obra! Sort que abans havíem rebut un missatge de l’alcaldesa que ens avisava d’unes capses perdudes al pati del col.legi. Afortunadament, aquestes capses, si les juntes, formen un gran mapa de la ciutat. Estava buit, però junts l’anirem omplint amb tot allò que ens agrada i ens interessa de la nostra ciutat. Així podrem ajudar millor a aquestes “turistes” de 6è de Primària i alhora aprendrem moltes coses interessants de Barcelona.

Comencem el nou projecte de P5: Conèixer Barcelona!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s